Om oss

Infra City Kemtvätt och Skrädderi är ett fullserviceföretag inom kemtvätt och skrädderi som har funnits sedan Infra City byggdes 1990. Genom att erbjuda den bästa servicen och högsta kvaliteten i vårt arbete har vi år efter år utvecklats och vunnit ett allt större förtroende från nya och befintliga kunder. Under åren har vi skaffat oss stor erfarenhet av klädvård och tvättservice, och vi erbjuder våra tjänster både till privata och den offenliga sektorn. Våra tvättanläggningar har en modern maskinpark, mycket kompetent personal, och vi kan erbjuda service med hög kvalitet inom kemtvätt och skrädderi.

Vi erbjuder en hög service- och kvalitetsnivå och anpassar oss efter kundens önskemål. Därför har både små som stora företag valt att jobba med oss, och vi strävar ständigt efter att överträffa deras förväntningar. Vi tror på god service och långsiktiga relationer med våra kunder.

Alltid försäkrad!

Infra City Kemtvätt och Skrädderi är ett ekonomiskt solitt företag som flera år i rad har fått ett mycket högt kreditvärderingsbetyg från både UC och Soliditet. Företaget har tecknat försäkringar genom vilka kunders alla inlämnade plagg och textilier är fullt försäkrade under tiden som de finns hos oss.
Välkommen som kund!